Så funkar det

LifeSaver®-produkterna är en vattenreningsanordning som med hjälp av tryck renar vattnet genom ett filter. Detta tryck tvingar vattnet genom de cirka 0,015 µm (mikrometer) ihåliga fibermembranporerna i en filtreringspatron och ut genom utloppsmunstycket. Detta gör att LifeSaver® lämnar mikrobiologisk förorening bakom sig. LifeSaver® reningsteknik utgör i huvudsak en fysisk barriär mot virus, bakterier och cystor (protozoer). Inga kemikalier eller elektricitet krävs!

Detta i kombination med den unika och patenterade “failsafe”-tekniken, som säkerställer att produkten slutar fungera när filtret behöver bytas, skyddar dig som användare och ger ett oöverträffat skydd!

Fyll - Pumpa - Drick

Fyll din enhet med vatten från kranen, diket, sjön, brunnen eller vattenpölen.
Använd pumpen för att rena de smutsiga vattnet genom filtret.
Nu har du rent vatten färdigt att dricka.
Det går mycket snabbt att pumpa vattnet genom filtret och kräver ingen ansträngning.

Det aktiva kolfiltret reducerar också;

  • Dålig smak och doft
  • Kemikalier
  • Tungmetaller

    Vattnet är fortfarande säkert att konsumera utan att aktivt kolfilter är installerat.

Filtret byter du lätt utan att behöva byta flaska vilket sparar både på plånboken och miljön. Självklart är flaskan tillverkad av BPA & BPS fritt, livsmedels klassat material.
Filtret har en ”FailSafe-teknik” - När filtrets membran är blockerat kan inte vatten passera igenom det, vilket gör att du aldrig behöver oroa dig för filtrets säkerhet. Säkerhet och trygghet för användaren!

  • Driftstemperatur, 0- +50 Grader C.
  • Lagringstemperatur, minus 10- +50 Grader C

Tillagd i varukorgen