WPA0101

LifeSaver Wayfarer™

CUB0028

LifeSaver® CUBE

LB-LI-O

LifeSaver® LIBERTY™ - Orange

JGA103

LifeSaver® JERRYCAN 20000UF - Svart


Alltid säkert dricksvatten!

Oavsett om du ska klättra i berg, campa eller preppa - Med LifeSaver® har du alltid rent och säkert dicksvatten oavsett vart du befinner dig!


Vad är LifeSaver® 

LifeSaver®-produkterna är tillverkade i Storbritannien och är en vattenreningsanordning som med hjälp av tryck pressar vattnet genom ett filter. Detta tryck tvingar vattnet genom de cirka 0,015 µm (mikrometer) ihåliga fibermembranporerna i en filtreringspatron och ut genom utloppsmunstycket. Detta gör att LifeSaver® lämnar mikrobiologisk förorening bakom sig. LifeSaver® reningsteknik utgör i huvudsak en fysisk barriär mot virus, bakterier, mikroplaster och protozoer och det aktiva kolfiltret reducerar även tungmetaller och kemikalier.
Alla vattenrenare är portabla och varken illasmakande kemikalier eller elektricitet krävs!

Detta i kombination med den unika och patenterade “failsafe”-tekniken, som säkerställer att produkten slutar fungera när filtret behöver bytas, skyddar dig som användare och ger ett oöverträffat skydd!

 

Ibland är det finstilta livsviktigt!

Lifesavers samtliga produkter är testade, verifierade och godkända enligt internationella vattenreningsstandarder; EPA (Environmental Protection Agency) Guide Standard Protocol 1987 och NSF (National Sanitation Foundation) P231 Mocrobiological Water Purifiers Protocol fulla 11-dagars test med typ-1 och typ-3 vatten.


Hur LifeSaver®-tekniken fungerar

LifeSaver® på sociala medier


JAK103

LifeSaver® JERRYCAN 20000UF duschtillsats

LB-LI-PSO

LIFESAVER LIBERTY™ silikonskydd - Orange

PRD0053

LifeSaver® CUBE kolfilter x6

LSBP3

LifeSaver® BOTTLE väska - Svart

Tillagd i varukorgen