LB-LI-BK

LifeSaver® LIBERTY™ - Svart

JGA102

LifeSaver® JERRYCAN 20000UF - Mörkblå

CUB0028

LifeSaver® CUBE

PRD0100

LifeSaver® 4000UF BOTTLE


LifeSaver® vattenrenare ger dig det ultimata skyddet och tar bort 99,99% av protozoer, bakterier och virus. Förvandla tvivelaktigt kranvatten, flaskvatten eller till och med smutsigt vatten från floder, sjöar och pölar till säkert drickbart vatten. Perfekt för allt från resor, backpacking, vandring, camping till prepping.

Våra fem områden

①Beredskap   ②I naturen   ③Militär   ④Humanitär   ⑤Brandförsvar


Hur LifeSaver®-tekniken fungerar

LifeSaver® på sociala medier


Kort om LifeSaver®

LifeSaver®-produkterna är tillverkade i Storbritannien och är en bärbar vattenreningsanordning som med hjälp av handpump trycker vattnet genom ett filter. Detta tryck tvingar vattnet genom de cirka 0,015 µm (mikrometer) ihåliga fibermembranporerna i en filtreringspatron och ut genom utloppsmunstycket. Detta gör att LifeSaver® lämnar mikrobiologisk förorening bakom sig. LifeSaver reningsteknik utgör i huvudsak en fysisk barriär mot virus, bakterier och cystor (protozoer). Inga kemikalier eller elektricitet krävs!

Detta i kombination med den unika och patenterade “failsafe”-tekniken, som säkerställer att produkten slutar fungera när filtret behöver bytas, skyddar dig som användare och ger ett oöverträffat skydd!


Betala med Swish eller Payson